bij-vriendelijk
Veganistisch
Biodynamica

Biodynamica


Het "Demeter"-label identificeert producenten die biodynamica als teeltmethode gebruiken.

Biodynamica is een vorm van positieve en regeneratieve biologische landbouw gericht op het versterken van bodem en planten, met name door het gebruik van natuurlijke preparaten en door rekening te houden met de invloed van de planeten.UitverkochtUitverkochtUitverkocht
Bijvriendelijk


Het label 'Bijvriendelijk' benadrukt telers met milieuvriendelijke teeltmethoden die bijen en bestuivers respecteren en integreren in hun gewassen.


Uitverkocht
Uitverkocht


Veganistisch


Het label "Veganistisch" verzekert de consument dat er geen dierlijke producten zijn gebruikt tijdens het ontwerpproces van de wijn. De producten die gewoonlijk worden gebruikt bij het maken van wijn (gelatine, eiwit, caseïne, enz.), vooral tijdens de "klaringsfase", zijn volledig verboden.Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht

Zonder sulfieten


Onze knowhow en onze kennis van het Languedoc-terroir stellen ons in staat kwaliteitswijnen te produceren zonder toegevoegde sulfieten.
Bij Gérard Bertrand hebben we dus voldoende ervaring en inzicht verworven in onze druivenrassen om onze wijn op natuurlijke wijze te beschermen tegen oxidatie, zonder toevlucht te nemen tot de toevoeging van sulfieten.

Uitverkocht

Uitverkocht
domaine-de-lestagnere-rouge

Uitverkocht

.