Gérard Bertrand ontvangt de prijs voor Beste Rode Wijn ter Wereld met Château l'Hospitalet Grand Vin rouge 2017 op IWC 2019

Gérard Bertrand reçoit le prix de Meilleur Vin Rouge du Monde avec le Château l’Hospitalet Grand Vin rouge 2017 à l'IWC 2019

Op dinsdag 9 juli kwam de wijnwereld bijeen in het Grosvenor House Hotel in Londen voor de jaarlijkse IWC Awards-avond 2019. Met 10.000 geproefde wijnen uit de hele wereld, een zeer rigoureus evaluatieproces, een blind proeven in 3 fasen door ten minste 12 verschillende juryleden, de IWC staat bekend als de meest prestigieuze competitie ter wereld. De zes voorzitters van de jury, Sarah Abbott MW, Tim Atkin MW, Oz Clarke, Dr. Jamie Goode, Charles Metcalfe en Peter McCombie MW, proeven elke medaille-winnende wijn, om ervoor te zorgen dat alleen de allerbeste cuvées een prijs krijgen.

Château l'Hospitalet Grand Vin Rouge AOP La Clape 2017 ontving de prijs voor beste rode wijn ter wereld (IWC Champion Red Wine 2019).

Deze prijs is een internationale erkenning. Het beloont het precisiewerk dat in de wijngaarden en in de kelder is uitgevoerd, evenals de inzet voor biodynamica en het behoud van biodiversiteit.

Château l'Hospitalet Grand Vin Rouge AOP La Clape 2017 heeft een van de hoogste scores in de competitie: 97/100. Het won ook de trofee in elk van de categorieën: "La Clape Trophy", "Languedoc Trophy", "French Red Trophy" en de "IWC Champion Red Wine Trophy", waarmee het zichzelf onderscheidt als de beste rode wijn van de competitie .

Opmerkingen

Pelsser August 2 2019

Félicitations et bravo à toute l’éq

Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.