Vaderdag: laten we de band die ons verenigt vieren!

Fête des Pères : célébrons le lien qui nous unit !
Twee wijnen als eerbetoon aan vaderlijke overdracht
Om een ​​cadeau-idee met een sterke symbolische betekenis voor te stellen of de wijn voor uw familiemaaltijd op een Vaderdagzondag, nemen we u vandaag mee naar Boutenac, in het hart van de Corbières.
Het is in het Château de Villemajou dat de knowhow van het wijnmaken wordt overgedragen van een vader op zijn zoon. Hier, in de wijngaard en in de kelder, begon Gérard Bertrand zijn inwijding samen met Georges Bertrand op 10-jarige leeftijd.
Aangekocht door de familie Bertrand in 1973, omringen de wijnstokken van Château de Villemajou de gebouwen en strekken ze zich uit over zacht glooiende heuvels op dorre bodems van gerolde kiezelstenen, geslagen door de wind, zomer en winter, en domineert de vlakte.
Syrah, Grenache en Mourvèdre vinden een bijpassend terroir. Wat betreft de carignans, die zijn thuis! Op het perceel van La Forge, de favoriet van Georges Bertrand, zijn hun prachtige wijnstokken, geknoopt door de tijd, nu honderdjarigen.
De wijnen van Château de Villemajou, in de appellatie Corbières Boutenac, dragen in zich de voltooiing van dit nauwgezette werk van overdracht, elk jaar uitvergroot, met liefde en nederigheid. La Forge cuvée is een aangrijpend eerbetoon van een zoon aan zijn vader.

Speciale Vaderdagaanbieding
5% korting op alle flessen Château Villemajou voor alle bestellingen geplaatst voor 20 juni 2021
Bestel voor 12.00 uur op woensdag 16 juni 2021 en zorg dat je pakket voor Vaderdag in huis is

Château de Villemajou Grote Rode Wijn 2017
De kracht en aroma's van Corbières zitten in deze wijn, die een prachtige diep granaatrode kleur heeft. De smaak is rond en goed uitgebalanceerd.
Goed verouderingspotentieel.
Ideaal bij gegrilde karbonades of mediterrane gerechten. Decanteren en serveren op 17°C.
The Forge 2019
De uitzonderlijke wijn van het Château: een mix van prachtige Syrah en eeuwenoude Carignans geselecteerd uit het perceel met dezelfde naam. Een smaak zo donker als een zeer rijpe kers, volle, onthullende aroma's die kracht en elegantie combineren.
Hoog bewakingspotentieel.
Lekker bij lamsrack of gegrild rundvlees. La Forge moet worden genoten na te zijn gedecanteerd en geserveerd op 18°C.

Opmerkingen

Wees de eerste om te reageren.
Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.