Eten en wijn bij Joy's 2019 - Garnalencarpaccio
04/05/2020

May 4 2020
Joy's 2019 geserveerd met Carabineros-garnalencarpaccio en Narbonnaise groene asperges, citruskruiden
Het recept voor 2 personen
- 300 g garnalenstaart
- 200g groene asperges
- Savage olijfolie
- Gruissan bloem van zout
- 1 sinaasappel
- 1 citroen
- Bloemen en kruiden
- 2 teentjes zwarte knoflook
Kook de citrusvruchten in aluminiumfolie met een snufje grof zout 1 uur op 170°C, als ze gaar zijn, halveer ze en verwijder de zaadjes, meng ze met 50g olijfolie en zet de spuitzak opzij (blik enkele dagen koel worden bewaard)
Snijd de garnalenstaarten in dunne reepjes en schik ze op een bord tot een eerste rozet, doe hetzelfde met de rauwe asperges en begin opnieuw, wissel rozetten van garnalen en rozetten van asperges af om het bord af te maken
Plaats citroen en sinaasappel kruiderij stippen, zwarte knoflook in 3 gesneden, fleur de sel, en een scheutje olijfolie
Om af te sluiten, wat bloemen en kruidenOpmerkingen
Wees de eerste om te reageren.
✕